Woning taxatie

Taxatie nodig?

Snel een betrouwbaar, gevalideerd (NWWI) rapport nodig? Wij zorgen voor een deskundige, onafhankelijke en goed onderbouwde marktwaarde van het te taxeren object. Neem gerust contact met ons op voor informatie over het tarief en andere vragen!

Bij EV Wonen Makelaardij nemen we graag de tijd om je huis te bezoeken en alle ruimtes te inspecteren om tot een realistische waardebepaling te komen. Daarnaast doen we uitgebreid onderzoek naar vergelijkbare woningen die recentelijk in dezelfde buurt zijn verkocht. Zo krijg je een goede inschatting van de verkoopwaarde van je woning.

En het beste van alles: onze waardebepaling is helemaal gratis! Een kopje koffie of thee is voldoende.

Heb je net een nieuwe woning gekocht en heb je een hypotheek nodig? Dan kan je hypotheekadviseur vragen om een NWWI gevalideerd taxatierapport. Ook daarvoor kan je bij EV Wonen Makelaardij terecht. Wij beperken ons niet tot een simpel rondje om het huis, maar nemen alle relevante factoren mee in de taxatie. We letten daarbij op belangrijke informatie zoals erfdienstbaarheden, locatie, bouwkundige staat, bestemmingsplan en marktontwikkelingen. En dankzij onze continue bezigheid met de huizenmarkt kunnen we een correcte waarde van jouw woning bepalen.

Wanneer heb je een taxatie nodig? Bijvoorbeeld voor het verkrijgen van een (NHG) hypothecaire lening bij de aankoop van een woning, het oversluiten van een bestaande hypothecaire geldlening, inzicht krijgen in de waarde voor een aan- of verkoopbeslissing, het verkrijgen van financiering bij verbouwing van de bestaande woning, bedrijfsbeëindiging of bedrijfsovername, in opdracht van de belastingdienst of rechtbank en als onderbouwing van de waarde in geval van scheiding en deling.

Kortom, voor een vakkundige en snelle taxatie van jouw woning staan wij voor je klaar. Neem gerust contact met ons op!

EV Wonen Makelaardij Woning taxatie

Neem direct contact met ons op.

En wij plannen een eerste, vrijblijvend, gesprek met je in.