Woning taxatie

Taxatie nodig?

Om tot een goede en realistische waarde van de woning te komen, besteedt EV Wonen Makelaardij graag tijd aan het bezoeken van de woning en wegen we de staat van alle ruimtes mee. Daarnaast doen we goed onderzoek naar vergelijkbare huizen die recentelijk in dezelfde buurt zijn verkocht.

Kortom, als je een goede inschatting wilt hebben van de verkoopwaarde van je huis dan komen we graag bij je langs voor een nadere kennismaking. Aan een gratis waardebepaling zijn overigens geen kosten verbonden. Een lekkere kop koffie of thee volstaat.

Nieuwe woning gekocht en een hypotheek nodig voor de bank? Dan zal de hypotheekadviseur vragen om een NWWI gevalideerd taxatierapport. Dat kunnen we binnen EV Wonen Makelaardij ook verzorgen.

Wij beperken ons niet tot een “rondje om het huis”, maar nemen alle relevante factoren mee in de taxatie. Er wordt daarbij nadrukkelijk gelet op essentiële informatie als erfdienstbaarheden, locatie, bouwkundige staat, bestemmingsplan en marktontwikkelingen. De taxatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd.

Doordat de huizenmarkt continue in beweging is, geldt dit ook voor de waarde van een woning. Door continue bezig te zijn met deze markt, zijn wij in staat om een correcte waarde van jouw woning te geven.

Wanneer heeft u een taxatie nodig?

  • Voor het verkrijgen van een (NHG) hypothecaire lening bij de aankoop van een woning
  • Bij het oversluiten van een bestaande hypothecaire geldlening
  • Om inzicht te krijgen in de waarde voor een aan- of verkoopbeslissing
  • Voor het verkrijgen van een financiering bij verbouwing van de bestaande woning
  • Bij bedrijfsbeëindiging of bedrijfsovername
  • In opdracht van de belastingdienst of rechtbank
  • Als onderbouwing van de waarde in geval van scheiding en deling

Voor een juiste taxatie van jouw woning zijn wij je graag van dienst.

EV Wonen Makelaardij Woning taxatie

Neem direct contact met ons op.

En wij plannen een eerste, vrijblijvend, gesprek met je in.

  • 06 408 720 42