Hypotheekadvies

Wil je weten wat je kunt lenen voor je woning? Wij regelen een gratis hypotheekgesprek voor je!

Je hebt besloten om te gaan verhuizen. Gezien de huidige woningmarkt is het fijn als je snel kunt schakelen. Om te weten welke woningen binnen je bereik liggen en met welk aankoop budget je op pad kunt, is een goede voorbereiding het halve werk. Het afsluiten van een hypotheek is voor velen een ingewikkeld proces. Hoe kies je tussen verschillende geldverstrekkers, hypotheekvormen en looptijden?

EV Wonen Makelaars heeft een netwerk van financieel adviseurs die net als wij ruim de tijd nemen om naar je verhaal en situatie te luisteren en je te voorzien van het juiste advies. Met je persoonlijke financiële inzichten op zak heb je net een streep voor in het aankoopproces.

Hypotheekadvies nodig? Neem gerust contact met ons op zodat wij je kunnen introduceren bij onze vaste financiële partijen.

Het afsluiten van de juiste hypotheek die past bij je situatie is een heel belangrijk onderdeel en kan soms erg complex zijn.

Hypotheek

Zonder een hypotheek, is het vaak niet mogelijk om een woning te kopen.
Daarnaast is het heel prettig als je vooraf precies weet wat je kunt lenen en wat het kost per maand.

Hypotheekadviseur

EV Wonen Makelaardij werkt samen met diverse partijen. Het samenstellen van een hypotheek, is net als het aankopen van een huis maatwerk. Dat dient in begrijpelijke taal te worden uitgelegd. Wij ondersteunen in een vrijblijvend hypotheekgesprek.

EV Wonen hypotheek advies

Neem direct contact met ons op.

En wij plannen een eerste, vrijblijvend, gesprek met je in.

  • 06 408 720 42