Aankoopbegeleiding door EV Wonen Makelaardij

Je zoekt een nieuw thuis? Wij zoeken samen naar een huis!

EV Wonen Makelaardij kan naast de verkoop van je huis ook ondersteunen bij de aankoop van een nieuwe woning Een huis of een appartement kopen is voor veel mensen een grote stap en een cruciaal moment in hun leven.

Je hebt op Funda of via een particulier een woning gezien waar je helemaal verliefd op bent geworden. Om te voorkomen dat je je door emoties laat leiden neem je een eigen aankoopmakelaar mee. Kost weinig, bespaart veel. Behoorlijk wat mensen hebben wij al blij kunnen maken door met een mooie deal hun nieuwe woning aan te kopen.

Er komt veel kijken bij de aankoop van je droomhuis, het is daarom verstandig om een aankoopmakelaar in de hand te nemen met als doel het aankooptraject zo goed mogelijk te laten verlopen.

Door deskundigheid, ervaring en marktkennis bespaart een makelaar voor jou duizenden euro’s en veel tijd en problemen. De kosten van een eigen aankoopmakelaar verdient je snel terug door:

  • Inzicht in de waarde van de woning
  • Een realistischer koopprijs
  • Noodzakelijke juridische informatie over de woning, zoals: erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaars, bouwkundige staat (moet er wel of niet bouwkundig worden gekeurd, onder welke voorwaarden en met welke omschrijving), bestemmingsplan e.d.
  • Op het juiste moment in de onderhandelingen ter sprake brengen van de voorwaarden van de koop, overname roerende zaken en transportdatum
  • Tijdwinst door deskundige afwikkeling van alle zaken

Wanneer je op zoek bent naar een koopwoning zijn er voldoende online mogelijkheden om huizen te zoeken en om bezichtigingen aan te vragen. Maar wat doe je als een woning voldoet aan jouw wensen en eisen?

Als je het ‘juiste gevoel’ krijgt bij het bekijken van ‘de droomwoning’ dan is het heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn.

Realiseer je dan dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Neem je eigen aankoopmakelaar mee om zo goed mogelijk te adviseren, om zeker te zijn van een realistische kijk op de situatie en onafhankelijk advies.

Ook staan we als aankoopmakelaar rationeler in de onderhandelingen met als doelstelling dat je niet teveel betaalt voor de woning.

Aankoop woning

Neem direct contact met ons op.

En wij plannen een eerste, vrijblijvend, gesprek met je in.

  • 06 408 720 42

Een full-service aankoopmakelaar

Bij EV Wonen Makelaardij begeleiden wij jouw van A tot Z.

Full-service dus!
Het aankopen van een woning bestaat uit verschillende stappen. Deze stappen bestaan uit: