Aankoopbegeleiding door EV Wonen Makelaardij

Je zoekt een nieuw thuis? Wij zoeken samen naar een huis!

EV Wonen Makelaardij biedt aankoopbegeleiding bij het vinden van jouw droomhuis. Wij geloven dat het kopen van een huis geen gokspel hoeft te zijn, maar een kwestie van vertrouwen. Met onze slimme en praktische tips maken we het proces van het vinden van een nieuw thuis plezierig en probleemloos.

De huidige vastgoedmarkt kan een uitdaging zijn bij het kopen van een woning of appartement, maar daarbij staan wij voor je klaar met onze ervaring en kennis. Wij begrijpen dat het kopen van een huis een cruciaal moment is in iemands leven en wij helpen graag met onze expertise.

Heb je een woning gezien op Funda of via een particulier waar je verliefd op bent geworden? Neem dan een eigen aankoopmakelaar mee om te voorkomen dat emoties de overhand nemen. Dit kost weinig, maar kan veel besparen. Veel mensen hebben wij al blij kunnen maken met een mooie deal voor hun nieuwe woning.

Er komt veel kijken bij de aankoop van een droomhuis, daarom is het verstandig om een aankoopmakelaar in de hand te nemen. Met deskundigheid, ervaring en marktkennis besparen wij duizenden euro’s en veel tijd en problemen. De kosten van een aankoopmakelaar verdien je snel terug door een realistische koopprijs, inzicht in de waarde van de woning en noodzakelijke juridische informatie over de woning.

Als je op zoek bent naar een koopwoning zijn er genoeg online mogelijkheden om huizen te zoeken en bezichtigingen aan te vragen. Maar wat doe je als een woning voldoet aan jouw wensen en eisen? Het is heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze werkelijk zijn. Daarom adviseren wij om je eigen aankoopmakelaar mee te nemen voor een realistische kijk op de situatie en onafhankelijk advies. Bovendien staan wij als aankoopmakelaar rationeler in de onderhandelingen met als doel dat je niet teveel betaalt voor de woning.

Kosten: wij praten liever over een investering aangezien we ons zelf willen terugverdienen met een mooie en scherpe aankoop van de woning!
We rekenen als startbedrag EUR 250,- en met een succesvolle aankoop (no cure no pay) komt daar EUR 2.250,- bij, wat verrekend wordt bij de overdracht van de woning via de notaris.

Aankoop woning

Neem direct contact met ons op.

En wij plannen een eerste, vrijblijvend, gesprek met je in.

Een full-service aankoopmakelaar

Bij EV Wonen Makelaardij begeleiden wij jouw van A tot Z.

Full-service dus!
Het aankopen van een woning bestaat uit verschillende stappen. Deze stappen bestaan uit: