EV Wonen Makelaardij

Een energiek en dynamisch makelaarskantoor gevestigd in Heerhugowaard.

Ons doel is om voor onze klanten een maximaal resultaat te behalen en zeer tevreden klanten achter te laten. We geloven niet in standaard patronen omdat we ervan overtuigd zijn dat elke woning en verkoper uniek is. Daarom bieden wij een persoonlijke aanpak aan onze klanten.

Ons geheim is simpel: we doen gewone dingen, maar we doen ze ongewoon goed en bieden een juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Enthousiasme, daadkracht en vriendelijkheid zijn de kernwaarden die onlosmakelijk verbonden zijn met onze organisatie. Samen met jou kijken we wat het beste is voor jouw woning.

Om een woning succesvol te verkopen, is een stevig verkoopplan en een eersteklas presentatie van essentieel belang. Bij EV Wonen Makelaardij voegen we daar nog onze proactieve inzet, social media en een flinke dosis lokale marktkennis aan toe, waardoor we aantoonbaar zeer tevreden klanten hebben.

Ook als aankoopmakelaar kunnen wij je volledig ontzorgen bij de aankoop van jouw nieuwe woning. Bij EV Wonen Makelaardij bieden we een compleet dienstenpakket, inclusief hypotheekadvies en taxaties.

Door oprechte aandacht te bieden, kunnen we ons goed inleven in de situatie van zowel de verkoper als de kandidaat-koper. Bij EV Wonen Makelaardij kun je rekenen op kennis van de markt en jouw buurt, een optimale presentatie van jouw woning, scherpe prijsstelling, aansluiting bij een brancheorganisatie en zeer goede beoordelingen van tevreden klanten.

Onze huisfotograaf, Elsbeth Pilz, is niet alleen professioneel en zeer goed in haar vak, maar ook prettig in de omgang. Wil je meer zien van haar werk, kijk dan eens op haar website: www.elsbethpilz.nl.

Over_Ons_Edwin_Vreeker

Ons team

EV Wonen Makelaardij heeft een klein team van professionals. Hierdoor kunnen we snel schakelen met directe lijnen en veel persoonlijke aandacht!

portret Edwin Vreeker

Edwin Vreeker

Gecertificeerd Register Makelaar / Register Taxateur

Geboren en getogen in Heerhugowaard. Voetbalfan, getrouwd en vader van 3 kinderen.

Na mijn opleiding tot Bedrijfskundig ingenieur ben ik 17 jaar werkzaam geweest als Accountmanager bij een grote financiële instelling in Alkmaar. Naast het inzicht in het onroerend goed kan ik mij dan ook prima inleven in het beoordelen van jouw financiële positie.

Om makelaar te worden heb ik een NVM opleiding gevolgd bij de Academie voor Vastgoed en ben een volledig gecertificeerd Register Makelaar en Register Taxateur (RM/RT). Na enige tijd werkzaam te zijn geweest bij een NVM makelaarskantoor ben ik in 2016 gestart met mijn eigen kantoor EV Wonen Makelaardij.

Kennis en ervaring zijn ruim voldoende aanwezig!

Ik word door klanten als open, eerlijk en slagvaardig ervaren.

Om jouw huis zo snel mogelijk, en tegen de beste prijs en voorwaarden te verkopen haal ik alles uit de kast want een zeer tevreden klant maakt het werk nog mooier!

Saskia_Vreeker_Officemanager

Saskia Vreeker

Office Manager

Na ruim vijfentwintig jaar in verschillende functies in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, werd begin 2019 besloten dat het tijd was voor de vergroting van de capaciteit van EV Wonen Makelaardij.

De verwerking van aanvragen, koopaktes en overige administratieve zaken behoren tot mijn taken.

Om samen te werken met mijn man in deze dynamische branche bleek een schot in de roos. Heel leuk werk waarbij ik mijn brede ervaring en organisatorische kwaliteiten prima kwijt kan.

Ik ben je graag van dienst!

Neem direct contact met ons op.

En wij plannen een eerste, vrijblijvend, gesprek met je in.