EV Wonen Makelaardij

Een dynamisch makelaarskantoor gevestigd in Heerhugowaard gericht op een maximaal resultaat en zeer tevreden klanten.

Wij houden niet van vaste patronen omdat we ervan overtuigd zijn dat alle woningen en verkopers uniek zijn; bij ons kun je rekenen op een persoonlijke aanpak.

Het geheim van ons succes is dat we gewone dingen, ongewoon goed doen met een juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

Enthousiasme, daadkracht en vriendelijkheid zijn gedragskenmerken die onlosmakelijk met onze organisatie zijn verbonden. Er wordt samen met jou bekeken wat voor jouw woning het beste is.

Een huis succesvol verkopen vraagt een stevig verkoopplan en een eersteklas presentatie. Voeg daarbij de proactieve inzet, social media en een flinke dosis lokale marktkennis en je hebt de mix die ervoor zorgt dat EV Wonen Makelaardij aantoonbaar zeer tevreden klanten heeft.

Op een eigen en persoonlijke manier kunnen wij je ook als aankoopmakelaar volledig ontzorgen bij de aankoop van jouw nieuwe woning.

Bij het kopen of verkopen van een woning komen ook hypotheken en taxaties om de hoek. Wil je hypotheekadvies of een taxatie? Ook dit is een onderdeel van het dienstenpakket van makelaarskantoor EV Wonen Makelaardij.

Door oprechte aandacht te bieden kunnen wij ons goed inleven in de situatie van zowel verkoper als van kandidaat koper.

EV Wonen Makelaardij biedt:
– Kennis van de markt en jouw buurt
– Optimale presentatie van jouw woning
– Scherpe prijsstelling
– Aangesloten bij een brancheorganisatie
– Zeer goede beoordeling door tevreden klanten

Onze huisfotograaf, letterlijk en figuurlijk, is Elsbeth Pilz. Professioneel, zeer goed in haar vak en prettig in de omgang. Bent u nieuwsgierig naar wat zij naast woningfotografie nog meer in haar mars heeft? Kijk dan eens op haar website: www.elsbethpilz.nl.

Over_Ons_Edwin_Vreeker

Ons team

EV Wonen Makelaardij heeft een klein team van professionals. Hierdoor kunnen we snel schakelen met directe lijnen en veel persoonlijke aandacht!

portret Edwin Vreeker

Edwin Vreeker

Gecertificeerd Register Makelaar/Taxateur

Geboren en getogen in Heerhugowaard. Voetbalfan, getrouwd en vader van 3 kinderen.

Na mijn opleiding tot Bedrijfskundig ingenieur ben ik 17 jaar werkzaam geweest als Accountmanager bij een grote financiële instelling in Alkmaar. Naast het inzicht in het onroerend goed kan ik mij dan ook prima inleven in het beoordelen van jouw financiële positie.

Om makelaar te worden heb ik een NVM opleiding gevolg bij de Academie voor Vastgoed en ben een volledig gecertificeerd Register Makelaar en Taxateur (RM/RT). Na enige tijd werkzaam te zijn geweest bij een NVM makelaarskantoor ben ik in 2016 gestart met mijn eigen kantoor EV Wonen Makelaardij. Kennis en ervaring zijn ruim voldoende aanwezig!

Ik word door klanten als open, eerlijk en slagvaardig ervaren.

Om jouw huis zo snel mogelijk, en tegen de beste prijs en voorwaarden te verkopen haal ik alles uit de kast want een zeer tevreden klant maakt het werk nog mooier.

Saskia_Vreeker_Officemanager

Saskia Vreeker

Office Manager

Na ruim vijfentwintig jaar in verschillende functies in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, werd begin 2019 besloten dat het tijd was voor de vergroting van de capaciteit van EV Wonen Makelaardij.

De verwerking van aanvragen, koopaktes en overige administratieve zaken behoren tot mijn taken.

Om samen te werken met mijn man in deze dynamische branche bleek een schot in de roos. Heel leuk werk waarbij ik mijn brede ervaring en organisatorische kwaliteiten prima kwijt kan.

Ik ben je graag van dienst!

Neem direct contact met ons op.

En wij plannen een eerste, vrijblijvend, gesprek met je in.

  • 06 408 720 42