EV Wonen Makelaardij Heerhugowaard

De makelaar voor regio Heerhugowaard en omstreken.


Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar, taxateur of aankoopmakelaar in Heerhugowaard en omstreken? Zoek niet verder! Bij EV Wonen Makelaardij zijn we gespecialiseerd in het vinden van jouw droomhuis of het afscheid nemen van je oude woning. In deze dynamische en vaak onvoorspelbare markt is het cruciaal om de juiste keuzes te maken en daarvoor heb je onze lokale marktkennis nodig.

Wat ons onderscheidt van andere makelaars is onze persoonlijke aanpak. Geen standaardpatronen, want we begrijpen dat elke woning en verkoper uniek is. We gaan voor een op maat gemaakte aanpak en zorgen voor een stevig verkoopplan, een eersteklas presentatie op Funda en een proactieve inzet van social media om jouw woning op de kaart te zetten. Onze gedreven en gecertificeerde Register Makelaar/Taxateur staat klaar om jou te begeleiden in het proces.

Onze klanten waarderen onze aanpak enorm en dat is terug te zien in onze hoge Funda klantbeoordeling van 9,5! We begrijpen dat een succesvol verkoop- of aankooptraject niet vanzelf gaat en daarom bieden wij een persoonlijke benadering en open communicatie, zodat we samen kunnen zorgen voor het beste resultaat.

Naast Heerhugowaard zijn we ook actief in Alkmaar, Oterleek, Langedijk, Hensbroek, Obdam en omstreken. Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag geheel vrijblijvend langs voor advies op maat. Bij EV Wonen Makelaardij zorgen we ervoor dat gewone dingen, ongewoon goed worden gedaan.

Neem direct contact met ons op.

En wij plannen een eerste, vrijblijvend, gesprek met je in.

  • 06 408 720 42

Header_banner

Woningaanbod

EV Wonen Makelaardij heeft vele woningen in de verkoop. Ben je benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben, klik dan op “Ons aanbod”.

Ons recente aanbod

Jan Glijnisweg 9b

Heerhugowaard

Vraagprijs € 925.000,- k.k.

Willem Kalfstraat 158

Alkmaar

Vraagprijs € 550.000,- k.k.

Laan van Broekhorn 91

Heerhugowaard

Vraagprijs € 839.000,- k.k.

Kerkweg 9A-170

Hensbroek

Vraagprijs € 145.000,- k.k.

Barteweg 15R57

Ede

Vraagprijs € 150.000,- k.k.

100%

Eigentijds en Vernieuwend

100%

Erg Voordelig

100%

Eerlijk & Vertrouwd

Jouw makelaar

EV Wonen Makelaardij is een makelaarskantoor gevestigd in Heerhugowaard. Benieuwd wat de waarde is van jouw woning? Wij komen graag geheel vrijblijvend langs voor een advies op maat.

Als makelaar in regio Heerhugowaard is de lokale woningmarkt goed in beeld en verkopen wij voor jou de woning voor de beste prijs, binnen de snelste tijd en op een originele en persoonlijke wijze. Kundig, snel en erg voordelig.

Edwin_Vreeker_Makelaar

Edwin Vreeker

Makelaar

Met veel lokale kennis en een persoonlijke aanpak.

Saskia_Vreeker_Officemanager

Saskia Vreeker

Commerciële binnendienst

Beoordelingen

Dit is wat klanten over EV Wonen te vertellen hebben: