Dirkshorn – Raadhuisstraat 27H92

€ 49.500,- k.k.

Omschrijving

Zeer gunstig geprijsde vrijstaande RECREATIEBUNGALOW. Hier kunt u heerlijk uw spaarzame vrije tijd in doorbrengen, commercieel interessant verhuren of een combinatie hiervan. Heel licht en bijzonder qua vormgeving en indeling.

Indeling: entree, hal, woonkamer met tegelvloer, schuifpui naar de serre en open haard. De open keuken beschikt over een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en ruim werkblad. Aan de zijkant van de woning vindt u 2 slaapkamers. Tevens een inpandige berging met aansluitingen voor de wasmachine en een badkamer voorzien van instapdouche, toilet en wastafel. Hier kan eventueel ook de wasmachine worden aangesloten. Boven de slaapkamers is nog volop bergruimte aanwezig.

De woning ligt op een kavel van 342m2 grond. De tuin is ruim, met veel privacy en omringd door bomen en struiken. De woning ligt in het recreatiepark "Dirkshoeve" in het gemoedelijke dorp Dirkshorn, tussen Schagen en Alkmaar. Deze steden bieden beide complete voorzieningen.

Het park is ruim opgezet, diverse paden zijn autoluw, er is voldoende parkeergelegenheid op korte afstand van de woning en de talrijke beplanting met speelvoorzieningen voor de kinderen maakt het een aantrekkelijke plek voor jong en oud. De Noordzeekust (Petten, Sint Maartenszee, Hargen) is op ca. 8 km. gelegen. Een heerlijke fietstocht door kleine dorpjes en prachtige polderlandschappen zal u goed doen!

- Permanente bewoning op Bungalowpark Dirkshoeve is verboden. Het park is het gehele jaar voor recreanten geopend.
- Gunstige ligging centraal in het dorp, nabij winkelvoorzieningen, zwembad en roeibootsverhuurbedrijf
- Goede verhuurmogelijkheden.
- Notariële overdracht dient plaats te vinden bij Notariskantoor Appel Notarissen te Obdam
- De parklasten bedragen circa € 260,- per maand (beheer/onderhoud park/ afvalverwerking/ verbruik water).
- Erfpachtcanon: € 3.559,80 per jaar (tot 09-10-2064).

Aanvaarding kan direct.

Plattegronden

Plattegrond 1

Kenmerken

Woning ID: 6155921
Prijs: € 49.500,- k.k.
Bouwjaar: 1970
Inhoud: 195 m3
Oppervlakte: 342 m2
Woon oppervlakte: 52 m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Aantal verdiepingen: 1
Onderhoud binnen: Goed
Onderhoud buiten: Goed

Interesse in deze woning?