Alkmaar – Koningsweg 98A

Verhuurd

Omschrijving

Prachtig vrijwel nieuw 3 kamer appartement op de eerste verdieping van het gebouw ‘De Amstel’ in de binnenstad van Alkmaar. Veel licht, sfeer en ruimtelijk gevoel is kort gezegd wat dit appartement te bieden heeft.

Het appartement bestaat uit een hal, apart toilet en een badkamer voorzien van een inloopdouche, vloerverwarming, kast en dubbele wastafel. Aansluitend twee slaapkamers waarvan 1 grote, een royale berging, ruime woonkamer, volledige luxe keuken met vaatwasser, koelkast/vriezer-combinatie, oven, elektrisch koken en voldoende kastruimte.

Met een ligging op het zuidwesten heeft u overdag de zekerheid van een zonnetje in de woning, zonwering neemt de zon en warmte weg wanneer u dat wilt, maar de zonnige sfeer blijft. Ook lage energiekosten zijn het resultaat. Het huis heeft een mooie en grote volledige keuken, zodat u gezellig kunt kokkerellen. Voor de voorraad van spullen en wasmachine/droger heeft u een nuttige en ruime berging ter beschikking.
De slaapkamers hebben veel mogelijkheden tot kastruimte.

Het pand is in 2016 gebouwd en bestaat uit 4 appartementen en is voorzien van een goede Otis lift. Veilig wonen door politiekeurmerk. Ook camera kleurenintercom, waardoor u ziet wie u eventueel binnen laat. Uw fiets kunt u stallen op korte afstand in de bewaakte fietsenstalling. Parkeren voor de deur is mogelijk door het aanvragen van een parkeervergunning bij de gemeente, maar er is ook voldoende parkeergelegenheid voor de auto’s in een parkeergarages, welke op zeer korte loopafstand gelegen zijn. Het appartement is vrij nieuw, lekker royaal en comfortabel en praktisch ingedeeld waarbij u pas de tweede huurder zult zijn.

Het appartement wordt leeg opgeleverd, indien men wenst kunnen van de vorige huurder spullen worden overgenomen o.a. de laminaatvloer.
Het appartement heeft als huurprijs € 1.190,- per maand, exclusief gas, water, elektra, internet, gemeentelijke lasten. De servicekosten zijn € 50,- per maand. Waarborgsom 2 maanden huur. Zekerheidsstelling/toewijzingscriteria die wij u vragen tot het kunnen betalen van de huur en overige lasten per maand, worden met u doorgesproken. Geen huisdieren toegestaan.

De Koningsweg ligt midden in het bruisende centrum en dankt zijn naam aan de Room-Koning graaf Willem II, die Alkmaar in 1254 stadsrechten gaf. U vindt aan deze straat ook diverse monumentale panden. Door de centrale ligging is het gehele centrum te voet te bereiken. Het Waagplein ligt bijvoorbeeld op slechts 4 minuten lopen, net als winkelcentrum Overstad. Door de bijzondere ligging zijn deze stadswoningen ideaal gelegen voor zij die op zoek zijn naar het levendige, stadse leven, maar toch ook graag in relatieve rust willen wonen. Dichtbij alle benodigde voorzieningen waaronder winkels, horecagelegenheden en openbaar vervoer. U loopt van huis uit zo naar een park om te wandelen, of naar het NS-station voor het nemen van de trein.

Zonder zorgen wonen op een mooie plek is het motto. We heten u van harte welkom wanneer u wilt komen kijken. Het appartement wordt aangeboden door de eigenaar zelf. tel. nr.: 06-51507215.

Kenmerken

Woning ID: 5820599
Prijs: € 1.190,- p/mnd
Bouwjaar: 2016
Inhoud: 215 m3
Woon oppervlakte: 76 m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Aantal verdiepingen: 4
Onderhoud binnen: EXCELLENT
Onderhoud buiten: EXCELLENT

Interesse in deze woning?