header_image
Geavanceerd Zoeken
We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Over EV Wonen Makelaardij Heerhugowaard

EV Wonen Makelaardij is een makelaarskantoor gevestigd in Heerhugowaard. Een jong en dynamisch kantoor die in korte tijd een plek heeft gevonden tussen de bestaande makelaarskantoren in Heerhugowaard.

Op een nuchtere en persoonlijke wijze wordt er bekeken wat voor u woning het beste is. Een huis succesvol verkopen gaat niet vanzelf. Hier komt veel bij kijken. Een stevig verkoopplan en een eersteklas presentatie zijn daarvoor onmisbaar. Voeg daarbij de proactieve inzet, social media en een flinke dosis lokale marktkennis en u heeft de mix die ervoor zorgt dat EV Wonen Makelaardij aantoonbaar zeer tevreden klanten heeft.

Op een eigen en persoonlijke manier kunnen wij als verkoopmakelaar maar ook als aankoopmakelaar volledig ontzorgen bij de verkoop van uw huidige woning of aankoop van uw nieuwe woning.

Bij het kopen of verkopen van een woning komen ook hypotheken en taxaties om de hoek. Wilt u hypotheekadvies of een taxatie? Ook dit is een onderdeel van het dienstenpakket van makelaarskantoor EV Wonen uit Heerhugowaard.

Door oprechte aandacht te bieden kunnen wij ons goed inleven in de situatie van zowel verkoper als van kandidaat koper.

EV Wonen Makelaardij biedt:
– Kennis van de markt en uw buurt
– Optimale presentatie van uw woning
– Scherpe prijsstelling
– Aangesloten bij een brancheorganisatie
– Goede beoordeling door tevreden klanten

Uw makelaar Edwin Vreeker

Geboren en getogen in Heerhugowaard. Na mijn opleiding tot Bedrijfskundig ingenieur ben ik 17 jaar werkzaam geweest als Accountmanager bij een grote financiële instelling in Alkmaar. Naast het inzicht in het onroerend goed kan ik mij dan ook prima inleven in het beoordelen van uw financiële positie.

Na het volgen van de opleiding tot Kandidaat Register Makelaar en Taxateur aan de Academie voor Vastgoed ben ik enige tijd werkzaam geweest bij een NVM makelaarskantoor. Van daaruit ben ik in 2016 mijn eigen makelaarskantoor EV Wonen Makelaardij begonnen.

Ik word door klanten als open, eerlijk en slagvaardig ervaren. Om uw huis zo snel mogelijk, en tegen de beste prijs en voorwaarden te verkopen haal ik alles voor u uit de kast.

Graag kom ik geheel vrijblijvend langs om te kijken wat ik voor u kan betekenen.


Notice: Undefined variable: ub in /home/evwonenn/domains/evwonen.nl/public_html/cms/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/modules/ultimate_functions.php on line 228

Notice: Undefined variable: ub in /home/evwonenn/domains/evwonen.nl/public_html/cms/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/modules/ultimate_functions.php on line 240

Eigentijds & Vernieuwend

Erg Voordelig

Eerlijk & Vertrouwd