header_image
Geavanceerd Zoeken
We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Hypotheekadvies op maat

Heeft u een financiering nodig voor uw droomhuis?

Heeft u uw droomhuis gevonden? En wilt u advies over welke financiering (hypotheek) voor u geschikt is?
Het afsluiten van de juiste hypotheek die past bij uw situatie is een heel belangrijk onderdeel en kan soms erg complex zijn.

Hypotheek

Zonder een hypotheek, is het vaak niet mogelijk om een woning te kopen.
Daarnaast is het heel prettig als u vooraf precies weet wat u kunt lenen en wat het kost per maand.

Adviseur

EV Wonen Makelaardij werkt samen met een zelfstandig Erkend Hypotheekadviseur uit de regio Heerhugowaard. Het samenstellen van een hypotheek, is net als het aankopen van een huis maatwerk, waar hij al meer dan 25 jaar ervaring in heeft.

Indien u haast heeft, staat hij direct voor u klaar!

Begrijpelijk, prettig en zonder zorgen; deze termen gaan niet altijd op bij het afsluiten van een hypotheek, maar staan centraal in zijn hypotheekadvies. Een hypotheek kan heel complex zijn, maar deze legt hij u in begrijpelijke termen uit, en hierbij neemt hij voor u alle tijd.

Geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen

Als onafhankelijk adviseur heeft hij keuze uit vele aanbieders, die allemaal hun sterke en zwakke punten hebben en adviseert hij u de partij die het best past bij uw situatie.

Voorwaarden en rentes lopen zeer uiteen; voor elke hypotheek, zoekt hij de juiste geldverstrekker en verzekeringsmaatschappij voor u. U ontvangt een persoonlijk en onafhankelijk advies zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken.

Hypotheek advies financiering droomhuis