header_image
Geavanceerd Zoeken
We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Aankoopbegeleiding door EV Wonen Makelaardij

Een huis of appartement kopen is voor veel mensen een grote stap en een cruciaal moment in hun leven.

EV Wonen Makelaardij kan zowel voor de verkoop als voor de aankoop van een woning worden ingeschakeld. Een huis of appartement kopen is voor veel mensen een grote stap en een cruciaal moment in hun leven. Er komt veel kijken bij de aankoop van uw droomhuis, het is daarom verstandig om een aankoopmakelaar in de hand te nemen met als doel dit zo goed mogelijk te laten verlopen.

Wanneer u op zoek bent naar een koopwoning zijn er voldoende online mogelijkheden om huizen te zoeken en om bezichtigingen aan te vragen. Maar wat doet u als een woning voldoet aan uw wensen en eisen?

Als u het ‘juiste gevoel’ krijgt bij het bekijken van ‘de droomwoning’ dan is het heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn.

Realiseert u zich dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Neem uw eigen aankoopmakelaar mee om u zo goed mogelijk te laten adviseren, om zeker te zijn van een realistische kijk op de situatie en onafhankelijk advies.

Ook staan we als aankoopmakelaar rationeler in de onderhandelingen met als doelstelling dat u niet teveel betaalt voor de woning.

Een full service aankoopmakelaar

Aankoop_Woning

Notice: Undefined variable: ub in /home/evwonenn/domains/evwonen.nl/public_html/cms/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/modules/ultimate_functions.php on line 228

Notice: Undefined variable: ub in /home/evwonenn/domains/evwonen.nl/public_html/cms/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/modules/ultimate_functions.php on line 240

Inventarisatie

Woonadvies

Op zoek naar een woning

Begeleiden van bezichtigingen

Marktanalyse

Onderhandelingen

Onderzoek & Check woning

Notaris & Nazorg

Bij EV Wonen Makelaardij begeleiden wij u van A tot Z, full-service dus!

Het aankopen van een woning bestaat uit verschillende stappen. Om het hele proces duidelijk en concreet in kaart te brengen, wordt dit hiernaast visueel weergegeven:

De stappen bestaan uit:

1. Inventarisatie van uw woonwensen;
2. Woonadvies, wat is realistisch op basis van de huidige woningmarkt;
3. Op zoek naar een passende woning, dagelijks het nieuwste aanbod in beeld en soms nog voordat het op de markt komt;
4. Het begeleiden van de bezichtigingen, afspraak maken, opvragen stukken en samen live de woning bekijken;
5. Marktanalyse, hoe is de bouwkundige staat, de onderhoudsconditie, de ligging, de prijsstelling en wat is een reële aankoopwaarde;
6. Onderhandelingen met als doel het realiseren van gunstige prijs en aankoopvoorwaarden;
7. Onderzoek en checken van de woningen, onderzoek en advisering over de omgevingsfactoren, zoals het bestemmingsplan en de milieu-/bodemgesteldheid en indien nodig in overleg een bouwkundige keuring aanvragen;
8. De notaris en de nazorg, controle van de akten, het uitvoeren van een inspectie voorafgaand aan de overdracht, onderzoek en advisering over de juridische en financiële aspecten van de woning.

Begeleiding van opdracht tot het moment dat de sleutels van de woning worden overgedragen bij de notaris: full service dus!